Vores ture / Hillerød til Oslo på cykel 2000
 
Halvvejs igennem Sverige
 
Halvvejs gennem Sverige på turen i år 2000. Denne dag tilbagelagde vi 100 km.

Hillerød til Oslo på cykel 2000

Vi skriver "år 2000" vi har lige købt en ny Camp-Let og feriens planer og længsel går til de østriske alper, hvor der skal vandres og slappes af.

 
MEN, MEN, MEN, MEN!!!!
 
Skæbnen og ikke mindst familien ville det anderledes. NU SKULLE VI PLUDSELIG CYKLE TIL OSLO FRA HILLERØD, for herefter at tage færgen retur til København.
 
Oooog sådan blev det:
 
Camp-Letten blev hjemme, der var 5 dage til feriestart, og da vi ikke plejer at spilde et eneste sekund, var der nu blevet nok at se til.
Ydermere fik Julie stjålet sin cykel dagen efter (4. dage igen), afsted til byggemarkedet for at købe en ny (billig) cykel.
 
Begge vores børn Carina (14. år) og Julie (11. år) var helt med på ideen om at cykle hele den lange vej til Oslo. (Det var jo også deres egen ide).
 
Alle overnatninger skulle foregå i telt, så alt fra telte, soveposer, liggeunderlag til trangia, lygter, skiftetøj og mad skulle medbringes.
Al bagage blev fordelt på vores fire cykler + to cykelvogne ( dem med plastbaljer i fra det lokale byggemarkedet.
 
Turen var faktisk ret enkel: vi målte den til ca. 650. km. hvis man var i bil, men regnede med et par hundrede oveni til omveje og lidt afstikkere.
 
Dagsmarcherne blev på mellem 40. og 75. km. og en enkelt dag på 100.km. (det skulle bare prøves).
 
Afsted det gik, vejret var med os og de enkelte stræk blev kørt med et meget vågent øje på børnene og deres formåen. Mange daglige småpauser blev der holdt med lidt mutivationsgodter til ganen, hvilket var med til at holde humør og mutivation oppe.
 
Siden er ikke færdig, sidst redigeret d. 25 - 5 - 13
 
 
www.jimmy-hanne.dk