Vores ture / Island på cykel 2008 / Planlægning af turen

Planlægning af turen.

OK, så begynder det at flaske sig.

Flybiletterne er købt pris: ca. 5000,- kr. med Island air, og det er tur retur incl. afgifter.

Prisen for at få cykler med er ca. kr. 200,- pr. cykel hver vej. Cyklerne skal være i transportpose, og disse er bestilt hos vores lokale cykelsmed "Vega Cykler" og koster ca. kr. 650,- pr. pose.

Vi har tillige besluttet at medbringe vores cykelvogn "BoB", den kan nemlig, når hjul og svinggaffel er afmonteret være i en bagagesæk fra en tidligere kanotur, og kan derfor medbringes i flyet som indtjekket bagage. D.v.s. at den bliver medregnet i de 20 kg. som man må have med.

Jeg har lavet et vægtskema i excel over alt vores bagage, og kan her se, at vi kommer til at holde os omkring den tilladte bagagevægt på 20 kg. + 5 kg. håndbagage pr. person.

Hver indrejsende til Island må medbringe 3 kg. fødevarer, så hvis der er ekstra plads, vil den blive fyldt ud med pasta og friskbagt brød til de første par dage.

Næste fase i planlægningen bliver et besøg hos det Islandske turistråd, hvor vi skal have klarlagt, hvilke seværdiheder vi skal bruge tid på, at cykle ud til eller at blive for at opleve. Dette besøg var ikke det store hit, vi blev blot bekræftet i, at det bliver en fantastisk tur, hvor der bliver meget at opleve.

Turen kommer til at tage ca. 3 uger og ringvejen omkring Island er ca. 1.400 km. så med en tilbagelagt dagsdistance på 100 - 120 km. skulle der blive rigeligt med tid til at få set sig omkring.

 
 
 
www.jimmy-hanne.dk